Personlig träning Uppsala

Vill du boka en kostnadsfri konsultation? Skicka ett mail med hjälp av formuläret till vänster så återkommer vi inom kort. Välkommen!

 

Fler och fler inser att det är svårt att skapa sitt eget träningsprogram inför varje träning. Tiden och kunskapen finns inte. Man vet helt enkelt inte vad man skall göra på gymmet och hur man skall uppnå just sina mål. Det är också lätt att skjuta upp träningen till en annan dag.

 

Med en egen Personlig Tränare på Power Center är detta löst

Många uppskattar att bara kunna träna med en personlig tränare utan medlemsskap i lugn och privat miljö eller kombinerat med egen träning, gruppträning och kanske även yoga i vårt gym.

 

Vår expertis inom personlig träning är följande

  • Träning för nybörjare med stegvis progression.
  • Träning och kostrådgivning för viktnedgång och ökad hälsa.
  • Träning för människor med värk och problem med rörelseapparaten.
  • Träning för specifika aktiviteter och idrotter.
  • Träning för toning och formning av kroppen/muskler samt ökad muskelmassa.

Fördelar med en personlig tränare på PowerCenter

  • Du står i centrum. Träningen läggs upp efter dina behov, mål och tidigare träningserfarenhet.
  • Du kan boka och träna de tider som passar dig.
  • Lugn och vacker miljö utan trängsel.
  • Du kan komplettera med specialistkompetens inom kost för viktnedgång eller bättre hälsa.
  • Du kan komplettera med egen träning i gymmet, gruppträning eller yoga till ett bättre pris.

PT individuell

Vill du gå ner i vikt, få en mer vältränad kropp eller kanske bättra på styrka och kondition? Har du ont eller obalanser någonstans? Utför du aktiviteter eller en idrott med vissa krav? Med en personlig tränare på Power Center får du de allra bästa förutsättningarna för att lyckas oavsett vilka mål du har med din träning, kost, hälsa eller idrott. Vi kan därmed ge dig en rejäl skjuts framåt, vi har expertisen då vi ständigt uppdaterar våra kunskaper om träning, kost och hälsa.

 

Du tränar enskilt med din personliga tränare och använder fria vikter, roliga träningsredskap och rörelser med din kropp som effektivt redskap. Vi på PowerCenter gör helt enkelt vårt bästa för att din investering i såväl tid som pengar ska ge resultat.

 

Våra PT börjar alltid med en inledande screening för att ta reda på din kropps status – styrkor, svagheter obalanser och vilken rörlighet du har. Därefter skapas ett unikt upplägg för dig baserat på detta och dina mål.

 

BEKVÄMT OCH MED GARANTERAT RESULTAT – DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT INFINNA DIG.

PT Yoga

I en privat yogasal där endast du  och din yogalärare befinner er kan du komma i form med det bästa av yoga. Känner du ett behov av lugn och kanske komma ifrån en stressig tillvaro är detta ett bra sätt att kombinera mindfullness med att bygga styrka och rörlighet i hela kroppen och det med ett program framtaget med dina behov i centrum.

 

Du tränar med Leila som är yogalärare och personlig tränare med 11 års erfarenhet av träning, kost och livsstilsförändringar. Ring eller skicka ett mail med ditt intresse via formuläret nedan så träffas vi för ett första förutsättningslöst möte.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A