Nöjda kunder!

(4.7) 64 betyg

PowerPlate

Genvägar i träning är sällan bra – PowerPlate är ett undantag. 20 minuter några enstaka pass per vecka är allt som behövs för att få smidiga muskler och ett vältränat utseende. En självklarhet bland gym i övriga världen och en träningsform som används av såväl idrottsstjärnor som artister. Tekniken är ursprungligen utvecklad för sovjetiska kosmonauter och en revolution i träningsvärlden.

 

Genom att reta kroppens reflexer aktiverar den vibrerande Power Plate-plattan kroppens muskler vilket får 95 procent av dina muskelfibrer att jobba. Vid normal styrketräning ligger den siffran på mindre än hälften.

...

Vetenskapligt underlag

Det vetenskapliga underlaget för Power Plate är gediget. Därför används tekniken även vid sjukgymnastik och rehabträning. Bland de dokumenterade effekterna finns ökad styrka, vighet och blodcirkulation samt ökad smärtlindring vid spänningstillstånd och förhöjd ämnesomsättning.

 

PowerPlate tränar alla viktiga muskelgrupper, inklusive bäckenbotten, och andra muskler som är svåra att komma åt med traditionell träning. Träningsformen tajtar till din kropp, minskar celluliter, ger dig tonade, smidiga muskler och minskade mått. Och det bästa av allt – 20 minuter tre gånger per vecka är faktiskt allt som behövs.

 

Det låter för otroligt för att vara sant men det stämmer. Därför är du välkommen hit till vårat gym i Uppsala för att prova på hur det känns. Därefter kommer du att vara övertygad om dess effektivitet. Läs gärna mer på www.powerplate.com.

...

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!