Naturlig kroppskulptering

LPG Endermologi för kropp och ansikte med den senaste tekniken Alliance Medical

För 25 år sedan lanserade LPG metoden Endermologi, mekanisk cellstimulering. Den naturliga tekniken för fettreducering och helt non-invasiv kroppskulptering för kvinnor och män som värnar om sin kropp och hälsa samt inre välbefinnande. LPG:s världspatenterade teknik separerar vävnadslagren och stimulerar kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett, vätska och skräp som samlas i bindväven. Med det patenterade munstycket masserar terapeuten kroppen så att Lipolysen/fettnedbrytningen kommer igång. 

 

Dess effektivitet har idag ett solitt stöd i mer än 150 vetenskapliga studier vilket gett LPG ett världsomfattande erkännande. LPG:s filiosofi är 100 % naturliga metoder, ständig utveckling och vetenskaplig grund. Efterfrågan är idag större än någonsin och på närmare 40 000 kliniker runt om i världen får varje vecka 1000-tals människor behandlingar med LPG.

 

Vårt mysiga rum där du kan slappna av och bli väl omhändertagen.

 

 

Vi kan erbjuda behandlingar för såväl estetiska behov som tex cellulitreducering, strama upp hud och rynkor, lyfta rumpan och forma envisa fettdepåer som inte svarar på viktnedgång eller träning.

 

 

Vi jobbar också med hälsobehandlingar som tex värk i bindväv, fibromyalgi, svullnad och stopp i lymfsystem mm.Tillsammans med terapeuten gör ni en skräddarsydd behandlingsplan för just dig! Boka en provkonsultation till reducerat pris.

 

 

Vi gör också behandlingar av ansikte för att tex strama upp huden, reducera rynkor och svullnader som tex påsar under ögonen. Forma och reducera dubbelhaka samt jobba upp hudens lyster och elastisitet i ansiktet men även hals och dekolltage.

 

Vi säljer också tillhörande produkter för ditt behov som ökar effekten mellan behandlingarna. Produkterna bygger på forskning och vetenskapliga studier som bevisat dess effektivitet.

 

Ja tack! Kontakta mig för mer information

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A