Nöjda kunder!

(4.7) 64 betyg

LPG Endermologi för kropp och ansikte med den senaste tekniken Alliance Medical

JUST NU ERBJUDER VI 25% RABATT på kur 20 ggr samt 15% på paket 10 ggr samt reducerat pris på en provbehandling - boka tid via länken längre ner på sidan.

 

HISTORIA

 

För 25 år sedan lanserade LPG metoden Endermologi, mekanisk cellstimulering. Den naturliga tekniken för fettreducering och helt non-invasiv kroppskulptering för kvinnor och män som värnar om sin kropp och hälsa samt inre välbefinnande. LPG:s världspatenterade teknik separerar vävnadslagren och stimulerar kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett, vätska och skräp som samlas i bindväven. Med det patenterade munstycket masserar terapeuten kroppen så att Lipolysen/fettnedbrytningen kommer igång. Dess effektivitet har idag ett solitt stöd i mer än 150 vetenskapliga studier vilket gett LPG ett världsomfattande erkännande. 

 

HUR FUNKAR DET

 

Maskinens rullar masserar hud, bindväv och fett. Vår bindväv är som trådar som håller fett, vätska och skräp i sina lager. Detta tillsammans med att själva bindväven kan ha en ojämn struktur i sina lager kan ge ett bulligt och ojämnt utseende. Detta ser vi på utsidan som tex celluliter men också som svullnad och fett i depåer. Dessa fettdepåer är då sådana som blir svåra att rå på med viktminskning eller träning. Massagen med LPG får det lagrade fettet/vätskan/skräpet att släppa och sedan drivas ut genom vårt lymfsystem. I behandlingen ingår lymfdränage som väcker det annars sovande systemet att börja jobba och se till att kroppen hålls frisk och flödande. Så förutom sina estetiska effekter är behandlingen med LPG även mycket bra för hälsan då lymfflödet behöver kickas igång av massage eller rörelse.

 

LPG:s filiosofi är 100 % naturliga metoder, ständig utveckling och vetenskaplig grund.

 

Efterfrågan är idag större än någonsin och på närmare 40 000 kliniker runt om i världen får varje vecka 1000-tals människor behandlingar med LPG.

 

BEHANDLINGEN

 

Varje behandling är ca 45 min inkl. tid för på- och avklädning av kroppsstrumpan. Beroende på dina besvär behöver du komma mer eller mindre ofta men oftast går du en kur på ca 20 behandlingar. Ibland behövs mer och ibland mindre. Det är individuellt och beror på dina förutsättningar, hur stora problem du har och hur djupt det sitter. Problem med lymfsystemet, sjukdomar, mediciner, livsstil mm är faktorer som spelar in och därför är LPG något som är till stor hjälp.

 

LPG behandling ger följande; 

 

Reducerar celluliter

Reducerar lokala fettansamlingar

Lyfter hud och formar kroppen, tex rumpa

Ökar lymfans aktivitet - ökad cirkulation

Driver ut vätska och svullnad

Minskar värk i leder

Mjukar upp stel bindväv och muskler

Ökar hudens elasticitet och spänst

Ökar hudens cirkulation

Underlättar lymfdränage

Formar kroppens kontulinjer

Är ett komplement till kosmetiska operationer

Reducerar ärr

Stramar upp åldrad och skadad hud och reducerar rynkor både för kropp och ansikte.

 

Behandlingen är behaglig och ger också samma effekter som en vanlig massage. Därför kan du byta dina ev. regelbundna massagebehandlingar mot LPG.

 

VARFÖR BEHANDLING JUST HOS POWER CENTER

 

 Vi på Power Center har valt den absolut senaste maskinen, Alliance Medical, som bara finns på ett fåtal kliniker i Sverige. Med den förfinade tekniken blir effekten 2-3 dubblad jämfört med tidigare. 

 

Våra terapeuter är utbildade och diplomerade av LPG Sverige.

 

 

...

KONTAKT OCH BOKNING

För frågor om dina behov maila till info@powercenter.se

 

Du kan också boka en provbehandling inkl konsultation så du i lugn och ro får diskutera ditt behov med terapeuten.

 

Boka provbehandling till reducerat pris, 399 kr under perioden 7/1-30/4 här

 

 Du kan välja att betala med kort eller välja delbetalning via Klarna i samband med din bokning på Bokadirekt.

 

Vi erbjuder just nu kurpaket till extra förmånliga priser för dig som bokar och startar senast den 10/4 2019. Vid köp av paket pris från 749kr/gång.

Vi tar friskvårdskuponger.

...

LPG ansikte

 Vi erbjuder behandlingar för hudåtstramning, reducering av rynkor samt skulpterande behandling för dubbelhakor, lyft av ögonlock mm. Vi behandlar också hals och dekolltage.

 

Med den non-invasiva tekniken kan du åtnjuta reducering av ålderstecken och alla andra ovan nämnda effekter utan smärta, ärr eller sjukskrivning. Behandlingen är helt naturlig och du får huden att öka sin produktion av kollagen och elastin vilket ger en snabb synlig skillnad i ton och lyster. Mellan behandlingarna fortsätter cellerna att jobba i högre fart med att läka och förbättra huden. Eftersom detta är ett icke kirurgiskt ingrepp som bara ger positiva omedelbara effekter är detta en behandling du kan göra närsomhelst, på lunchrasten eller innan en fest.

 

Massagen är behaglig och reducerar spänningar i ansikte och käkar. 

 

 En kur är ca 10-15 behandlingar.

 

Just nu erbjuder vi ansiktsbehandling till med rabatt, boka tid här

...

Hudvårdsprodukter som förstärker effekten av din behandling

LPG - världsledande inom cellulär mekanisk stimulering har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av ENDERMOLOGIE. Technic Care Line förstärker effekten av kropps- och ansiktsbehandlingarna med LPGs maskiner. Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av de senaste aktiva ingredienserna inspirerat av bioteknologi. 

 

Alla produkter är fria från Parabener och Fenoxytetanol. 5 slimmande och uppstramande kroppsprodukter särskilt utvecklade för behandling av de 3 huvudsakliga områdena, celluliter, fettreducering och anti-aging. 

6 st anti-aging ansiktsprodukter utvecklade för de 3 huvudsakliga behandlingsområdena, rynkor/slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte.

 

Alla produkter är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft. 

 

Din LPG- terapeut kan ge dig råd om vilka produkter som är bäst anpassade efter dina behov i kombination med LPG-behandlingarna.

 

...

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!