Yoga för Nybörjare i Uppsala - 6 veckors prova på kurs

För totala nybörjare

Den här kursen är för dig som är total nybörjare, ingen erfarenhet behövs utan du får lära dig grunderna i Hathayoga. Vi går igenom de vanligaste positionerna, andning och närvaro. I ett lugnt tempo med stor möjlighet till individuell anpassning kan du prova yoga i din takt och på dina villkor. Du behöver inte vara vig för att yoga utan tvärtom, passar dig som upplever dig stel, kanske värk i muskler och leder då yogan gör oss mjukare och smidigare. 

 

Vi yogar i en lätt uppvärmd studio där vi blir varma men inte andfådda. 

 

Alla tillbehör i form av mattor mm finns på plats. Kom som du är i mjuka sköna kläder. Vi yogar barfota. Omklädningsrum och duschar finns.

Tider

Tisdagar kl 17.30-18.40 och lördagar kl 9.15-10.25

 

Vill du gå 2 ggr i veckan? Skriv det i ditt meddelande vid din anmälan så berättar vi mer!

 

Missar du en klass pga sjukdom (skall anmälas via mail, ej telefon, före klassen man missar) kan du ta igen på annan klass under perioden men ej efter periodens slut.

För vem

För dig som är total nybörjare eller behöver mer kunskap om Yoga och känner att du vill utvecklas fysiskt och må bättre. Inga förkunskaper eller fysiska krav.

Priser

Se info rutan

Vi tar emot Friskvårdskuponger.

 

Boka din plats snarast då antalet är begränsat.

 

 

Boka din plats snarast då antalet platser är begränsat.

Om lärarna

Om Leila
När jag första gången provade yoga gjorde jag misstaget att jämföra det med styrketräning eller annan träning vilket jag naturligtvis inte tyckte “kändes” lika mycket. När jag sedan provade yin yoga insåg jag att yoga är återhämtning och ett komplement till övrig träning. Och en paus för sinnet i en stressig vardag. Det är som att vårda sig själv och sin själ för en stund. Effekten sitter i flera dagar.

 

Utbildad Power/Vinyasa, Hatha- och Yin- yogalärare och följande utbildningar: 200 h Hathayoga Teacher Training 200 h Yogayama, Globalyoga;  Grundutbildning 100 h, Yoga Personlig träning 40 h, Yin Yoga 50 h. Fördjupning 100 h Anja Bergh samt flertalet workshops.


Leila Nyström
NYHET
Startdatum: 12/11
Period: 6 veckor
Dagar och tider: Tisdagar kl 17.30-18.40 och lördagar kl 9.15-10.25
Antal: 2 ggr/veckan
1 ggr/v 2 ggr/v 3 ggr/v Obegr
Pris 2095 kr

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

 

Maila ditt namn, adress och telefonnummer samt vilka dagar du vill gå så snart som möjligt. Ange om du vill betala med friskvårdskuponger och lämna då också ditt personnummer.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A