Yoga för Vintern med Seasonal Yoga

För dig som vill utvecklas och använda Yoga som ett sätt att må bättre i mörker och kyla

Seasonal Yoga är en yogaform som tagits fram med hänsyn till vintern och dess effekter på vår kropp och vårt sinne. Det finns mycket vi kan påverka för att få ett större välmående under denna period. Seasonal Yoga hämtar sin inspiration från traditionell yoga samt TCM (Traditional Chinese Medicine) och kursen kommer att erbjuda flödande yoga i huvudsak men också inspiration och verktyg till annat som inverkar såsom tex kost och andra livsstilsråd. Tillsammans kommer vi utvecklas både fysiskt och mentalt.

 

I en mindre grupp kommer du att få uppleva flödande yoga som kommer göra din kropp rörligare och smidigare, minska värk och också påverka ditt sinne för att du skall kunna gå igenom livet utanför mattan med ett större lugn och medvetenhet. Du kommer att uppleva effekterna direkt  efter varje klass. Varje klass avslutas med avslappning.

 

Jag är utbildad yogalärare och personlig tränare med specialistkompetens och jobbar dagligen med klienter som behöver öka sitt välmående, kanske ändra kosten och bli av med värk i rörelseapparaten. Mitt mål med kursen är att skapa gemenskap och utveckling för ett litet antal personer som skall påverka hela dessas liv. Yoga är inte bara en fysisk praktik utan innehåller många verktyg för att vi skall kunna möta livets upp och nergångar med bibehållet lugn samt öka vår livskraft och glädje.

 

Vi yogar i en lätt uppvärmd sal med infravärme som verkar på djupet och driver på lymfsystemet som minskar svullnad, ökar aktiviteten och förbränningen i våra celler. En riktig detox.

 

Omklädningsrum och duschar finns.

Tider

Måndagar och onsdagar kl 17.30-18.45 med start den 13/1 2020 och slut den 18/3 2020. Totalt 18 tillfällen.

För vem

Passar dig som vill ha en enkel yogaklass men med utmaningar för att öka styrka och flexibilitet i hela kroppen. Klassen är för dig som har provat på yoga tidigare men vill ha mer instruktioner i lugnt tempo med möjlighet till individuell assistering. Klassen kan också funka för dig som är nybörjare, dock bör du ej ha några skador eller fysiska hinder. Då rekommenderas de totala nybörjarkurserna.

Priser

Pris 2895 kr. Vi tar friskvårdskuponger. Vill du använda nästa års bidrag, skriv det i meddelanderutan. Boka din plats snarast då antalet platser är begränsat.

Om läraren

När jag första gången provade yoga gjorde jag misstaget att jämföra det med styrketräning eller annan träning vilket jag naturligtvis inte tyckte “kändes” lika mycket. När jag sedan provade yin yoga insåg jag att yoga är återhämtning och ett komplement till övrig träning. Och en paus för sinnet i en stressig vardag. Det är som att vårda sig själv och sin själ för en stund. Effekten sitter i flera dagar.

 

Utbildad Power/Vinyasa, Hatha- och Yin- yogalärare och följande utbildningar:  Yogayama 200 H TT, Globalyoga;  Grundutbildning 100 h, Yoga Personlig träning 40 h, Yin Yoga 50 h. Fördjupning 100 h Anja Bergh samt flertalet workshops.

Leila Nyström
NYHET
Startdatum: Mån 13/1
Period: 10 veckor (uppehåll sportlovet)
Dagar och tider: Måndagar och onsdagar 17.30-18.45
Antal: 2 ggr/v (totalt 18 ggr)
1 ggr/v 2 ggr/v 3 ggr/v Obegr
Pris 2995 kr

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

 

Använd formuläret och skicka din anmälan med vilka dagar du vill gå eller med ev. ytterligare frågor. Meddela om du vill använda friskvårdskuponger och ange då ditt personnummer.

 

Varmt välkommen

 

Allmänna villkor

När du skickat in din anmälan får du en länk med betalningsuppgifter och när kursen är betald har du en garanterad plats. Betalningen gäller endast kursen med utsatta kursdatum och kan endast utnyttjas under perioden.

Vid sjukdom kan missad gång tas igen under perioden om detta meddelas innan klassen. Anmälan är bindande. Deposition är kursavgiften och återbetalas ej vid avbokning.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A