PERSONLIG TRÄNING I GRUPP FÖR DIG 55+

Ta hjälp av en expert - träna säkert, tryggt och effektivt tillsammans

Cirkelträning - öka din styrka, uthållighet, kondition, balans och smidighet! Tillsammans med vår PT Eva som vet vad du behöver och med dina träningskompisar vill vi att du skall få uppleva utmaningar och framsteg och inte minst gemenskap och rörelseglädje. Inga förkunskaper behövs, du är välkommen som är helt otränad såväl du som tränat länge. Alla tränar på sin nivå och kan få hjälp med sina personliga utmaningar och mål.

 

Här på Power Center i hjärtat av Luthagen väntar en lugn och personlig miljö utan trängsel och oväsen. Du är välkommen precis som du är!

 

Tider

Fredagar kl 10.00-11.00

 

För vem

Alla kan vara med. Inga krav på tidigare träningsvana.

 

Priser

1195 kr 

Vi tar friskvårdskuponger.

 

Våra experter

Med mig kan du förvänta dig funktionell styrketräning inklusive rörlighet, stabilitet och koordination. Du får hjälp med viktnedgång, löpträning samt kost och livsstilsråd . Motion,träning och rörelseglädje har alltid haft hög prioritet i mitt liv. Under 20 års tid har jag varit instruktör för olika motionspass såsom lättpass men framför allt medelpass, styrka och cirkelträning. De senaste 3 åren instruktör för Soma move pass.

 

Utbildningar och kurser: Kurser på Lillsveds idrottsfolkhögskola för lätt/medel och styrkepass samt cirkelträning och separat stretchkurs. Licensierad Soma move/Soma mind instruktör. Internationell Licensierad Personlig tränare genom Paleo institute.

 

Eva Andersson
...
Startdatum: 5/4 2019
Period: 6 veckor
Dagar och tider: Fredagar kl 10.00
Antal: 6 ggr
1 ggr/v 2 ggr/v 3 ggr/v Obegr
Pris 1195 kr

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

 

Antalet platser är begränsat så anmäl dig snarast.

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!