Yoga för Nybörjare online - 6 veckor

För totala nybörjare

NYHET

Den här kursen är för dig som är total nybörjare, ingen erfarenhet behövs utan du får lära dig grunderna i Hathayoga som är en fysisk yogapraktik.  Vi ses LIVE i REALTID PÅ UTSATT TID en gång i veckan. Där yogar vi tillsammans fast var och en på sin plats, i hemmet, arbetsplatsen, sommarstugan eller var än du befinner dig.

 

Vi går igenom de vanligaste positionerna, andning och närvaro. I ett lugnt tempo kan du prova yoga i din takt och på dina villkor. Du behöver inte vara vig för att yoga utan tvärtom, passar dig som upplever dig stel, kanske värk i muskler och leder då yogan gör oss mjukare och smidigare. Efter klassen har vi en gemensam chatt där du och de andra kursdeltagarna kan ställa frågor till mig.

 

Allt du behöver är viljan att prova något nytt som kan verka komplicerat men är lätt om man anpassar det till sin egen nivå. Vi gör det lätt med denna kurs och du kan sedan yoga vidare med mig eller gå till en riktig studio, du väljer.

 

Såhär går det till:

  1. Boka din plats med hjälp av anmälningsformuläret här bredvid.

  2. Efter att du bokat din kurs får du ett mail med hur och var du loggar in.

Tider

Tisdagar kl 19.00-20.10 

 

Om du missar livesändningen kan du när som helst starta om filmen, alla filmer kommer att lagras och kunna ses obegränsat under kursperioden.

För vem

För dig som är total nybörjare eller behöver mer kunskap om Yoga, känner att du vill utvecklas fysiskt och må bättre. Inga förkunskaper eller fysiska krav.

Priser

Se info rutan

Vi tar emot Friskvårdskuponger. 

Boka din plats snarast då antalet platser är begränsat.

Om Leila
När jag första gången provade yoga gjorde jag misstaget att jämföra det med styrketräning eller annan träning vilket jag naturligtvis inte tyckte “kändes” lika mycket. När jag sedan provade yin yoga insåg jag att yoga är återhämtning och ett komplement till övrig träning. Och en paus för sinnet i en stressig vardag. Det är som att vårda sig själv och sin själ för en stund. Effekten sitter i flera dagar.

 

Utbildad Power/Vinyasa, Hatha- och Yin- yogalärare och följande utbildningar: 200 h Hathayoga Teacher Training Yogayama, Globalyoga;  Grundutbildning 100 h, Yoga Personlig träning 40 h, Yin Yoga 50 h. Fördjupning 100 h Anja Bergh samt flertalet workshops.


Leila Nyström
NYHET
Startdatum: 25/9 2018
Period: 6 veckor
Dagar och tider: Tisdagar kl 19.00-20.10
Antal: 1 ggr/vecka
1 ggr/v 2 ggr/v 3 ggr/v Obegr
Pris 695 kr

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

 

Maila ditt namn, adress och telefonnummer samt vilka dagar du vill gå så snart som möjligt. Ange om du vill betala med friskvårdskuponger och lämna då också ditt personnummer.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A