KOST & HÄLSA

NATUREN ÄR VIS – NATURLIGTVIS!

Vår fasta övertygelse är att den bästa kosten, som bygger människokroppen, finns i naturen och fanns med oss i miljontals år. Med naturliga produkter som kroppen känner igen kommer hälsa, energi och viktminskning om det

behövs, med automatik.

 

Tänk dig om kroppen slipper ta hand om onaturlig föda, “sopor”, varje dag vad mycket det blir över till annat som att bygga upp dig, bekämpa sjukdomar och virus samt ge dig energi till ditt dagliga liv istället för till matsmältning och giftbekämpning. Naturlig föda avlastar kroppen och ger dig ökad förmåga till mental skärpa, koncentration och stresshantering.

 

Du kommer att få den näring du behöver med mindre mängd mat och sötsug och överätande blir ett minne blott. Vår kostexpert Leila hjälper dig att ta reda på hur just din kropp fungerar, och vad den mår extra bra av, med basen i rena råvaror, enkla recept och goda smaker. Precis som med tex träning är “rätt” kost individuellt och måste anpassas till var och en.

 

Känner du igen dig i något av följande:

  • Krånglande mage
  • Dålig sömn, snarkningar
  • Allergier, astma och utslag
  • Övervikt
  • Stress
  • Diabetes/Metabolt syndrom
  • Högt blodtryck
  • Hjärt/Kärl sjukdom

Dessa är bara några av de saker du kan förbättra med hjälp av vägledning med naturlig kost. Oavsett om du är vegetarian, älskar kött, frukt eller hatar grönsaker hittar vi en väg som passar dig. Det är lättare att göra det tillsammans med någon som vet. Någon som har gjort det själv och kan stötta dig hela vägen till din drömhälsa.

 

Kontakta mig idag med naturligtvis kost lyckas du hålla vikten, klarar dig från krånglande mage och undviker kraftiga blodsockersvängningar. Skicka ett mail till leila@kroppoform.se.

 

 

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Maria Gahlin

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!