KOSTRÅDGIVNING & HÄLSORÅDGIVNING

Är det dags för dig att på riktigt göra något för dig själv och din hälsa långsiktigt? Vet du inte i vilken ände du skall börja för att komma igång för att göra förändringar som består? 

 

Säkert har du redan provat flera gånger - det gör de flesta, men har man inte kunskapen kan det vara svårt. Man hoppar på olika quick fix som funkar sålänge motivationen är hög och endast en kort period eftersom förändringen blir så stor från den ena dagen till den andra att man inte orkar hålla ut. Kanske leder det dessutom till sämre energi (bantning/svält) vilket påverkar hälsan negativt.

 

Här kommer du och jag att i lugn och ro över tid med hälso- och kostrådgivning hitta en livsstil som funkar för dig! Länge! Och som tar dig hela vägen i mål. Här är det fokus på hälsan med allt vad det innebär som mat, träning, stress, viktminskning och ev. kan vi även hitta ett naturligt sätt att komma tillrätta med olika livsstilssjukdomar mm.

 

Du ska sedan känna dig piggare, gladare, kreativ och sugen på livet. Viktminskning, om man behöver det,  kommer på köpet när man går över till naturlig mat och hälsa. Men vi gör det i din takt.

 

Vi träffas på riktigt eller online, det som passar dig bäst.

NATUREN ÄR VIS – NATURLIGTVIS!

Vår fasta övertygelse är att den bästa kosten, som bygger människokroppen, finns i naturen och fanns med oss i miljontals år. Med naturliga produkter som kroppen känner igen kommer hälsa, energi och viktminskning om det

behövs, med automatik.

 

Tänk dig om kroppen slipper ta hand om onaturlig föda, “sopor”, varje dag vad mycket det blir över till annat som att bygga upp dig, bekämpa sjukdomar och virus samt ge dig energi till ditt dagliga liv istället för till matsmältning och giftbekämpning. Naturlig föda avlastar kroppen och ger dig ökad förmåga till mental skärpa, koncentration och stresshantering.

 

Du kommer att få den näring du behöver med mindre mängd mat och sötsug och överätande blir ett minne blott. Vår kostexpert Leila hjälper dig att ta reda på hur just din kropp fungerar, och vad den mår extra bra av, med basen i rena råvaror, enkla recept och goda smaker. Precis som med tex träning är “rätt” kost individuellt och måste anpassas till var och en.

 

Känner du igen dig i något av följande:

 • Krånglande mage
 • Dålig sömn, snarkningar
 • Dålig ork
 • Allergier, astma och utslag
 • Övervikt
 • Stress
 • Svängande blodsocker/Diabetes/Metabolt syndrom
 • Högt blodtryck
 • Hjärt/Kärl sjukdom
 • Sköldkörtelproblem
 • PMS
 • Klimakteriebesvär
 • Mage/Tarmbesvär
 • Inflammationer

Dessa är bara några av de saker du kan förbättra med hjälp av vägledning med naturlig kost. Oavsett om du är vegetarian, vegan, raw foodist, älskar kött, frukt eller hatar grönsaker hittar vi en väg som passar dig. Det är lättare att göra det tillsammans med någon som vet. Någon som har gjort det själv och kan stötta dig hela vägen till din drömhälsa.

 

Idag drabbas tusentals människor varje år av sk "livsstilssjukdomar". De är konsekvensen av det moderna liv vi lever idag och bristande kunskap om hur vi bör äta och ta hand om oss själva för att undvika att drabbas och kanske behöva ta mediciner för att leva/överleva.

 

Såhär går det till med rådgivning; Jag skickar en livsstilsanalys till dig som du fyller i i lugn och ro innan vårt första möte (som sker live eller online). Här berättar du vilka besvär och önskemål som du vill ha hjälp med. Jag kommer med de första viktigaste förändringarna och ger tips och lösningar som sedan följs upp i intervaller för att du hela tiden skall känna framsteg och att nya förändringar kan läggas till. Med stöd, peppning och lösningar hålls din motivation uppe och du kan fullfölja och nå din önskade livsstil och hälsa. Inget är omöjligt! Och det är aldrig försent!

 

Kontakta mig idag - med naturligtvis kost lyckas du hålla vikten, klarar dig från krånglande mage och undviker kraftiga blodsockersvängningar. Skicka ett mail till leila@kroppoform.se.

 

Olika paketlösningar;

 

KOM IGÅNG - passar dig som vill komma igång och få en plan för en livsstilsförändring för att sedan fortsätta på egen hand.

 

Detta ingår;

Livsstilsanalys - stress, sömn, träning, kost, vitaminer/mineraler. Träffar/online vid 3 tillfällen 

 

 

ETABLERA NYA VANOR - passar dig som vill komma igång med din nya livsstil och ha hjälp en bit på vägen för att hitta lösningar och göra den nya livsstilen till en vana. Vi tittar på ditt nyläge och önskat mål och sätter tillsammans upp en plan för detta. 

 

Detta ingår;

Livsstilsanalys - stress, sömn, träning, kost, vitaminer/mineraler, recept. Planering av aktiviteter och åtgärder för kost, träning, stress och livssituation. Träffar/online vid 6 tillfällen under ca 6 månader.

 

 

HELA VÄGEN I MÅL - för dig som behöver stöttning och uppföljning under både start och hela vägen in i mål. Du vill ha ett bollplank och expertråd under längre tid för att inte tappa fokus och för att säkert nå hela vägen till din drömhälsa.

 

Detta ingår;

allt ovan samt uppföljning och stöttning under 1 helt år. Träffar/online vid 10 tillfällen

 

Vid intresse maila leila@kroppoform.se

 

Vi hjälper dig med kostrådgivning, viktminskning, näringsrådgivning och hälsorådgivning

 

Jag vill veta mer om hur just jag kan komma i form och få en bättre hälsa. Kontakta mig!

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Maria Gahlin

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!