KOST & HÄLSA

NATUREN ÄR VIS – NATURLIGTVIS!

Vår fasta övertygelse är att den bästa kosten, som bygger människokroppen, finns i naturen och fanns med oss i miljontals år. Med naturliga produkter som kroppen känner igen kommer hälsa, energi och viktminskning om det

behövs, med automatik.

 

Tänk dig om kroppen slipper ta hand om onaturlig föda, “sopor”, varje dag vad mycket det blir över till annat som att bygga upp dig, bekämpa sjukdomar och virus samt ge dig energi till ditt dagliga liv istället för till matsmältning och giftbekämpning. Naturlig föda avlastar kroppen och ger dig ökad förmåga till mental skärpa, koncentration och stresshantering.

 

Du kommer att få den näring du behöver med mindre mängd mat och sötsug och överätande blir ett minne blott. Vår kostexpert Leila hjälper dig att ta reda på hur just din kropp fungerar, och vad den mår extra bra av, med basen i rena råvaror, enkla recept och goda smaker. Precis som med tex träning är “rätt” kost individuellt och måste anpassas till var och en.

 

Känner du igen dig i något av följande;

  • Krånglande mage
  • Dålig sömn, snarkningar
  • Allergier, astma och utslag
  • Övervikt
  • Stress
  • Diabetes/Metabolt syndrom
  • Högt blodtryck
  • Hjärt/Kärl sjukdom

Dessa är bara några av de saker du kan förbättra med hjälp av vägledning med naturlig kost. Oavsett om du är vegetarian, älskar kött, frukt eller hatar grönsaker hittar vi en väg som passar dig. Det är lättare att göra det tillsammans

med någon som vet. Någon som har gjort det själv och kan stötta dig hela vägen till din drömhälsa.

 

Kontakta mig idag med naturligtvis kost lyckas du hålla vikten, klarar dig från krånglande mage och undviker kraftiga blodsockersvängningar. Du får dessutom ett minskat sömnbehov och ett stabilare

Kost för hälsa

Kostkurs

Vi är alla olika och behöver alla finna ut vad och hur vi ska äta för att må bra. Gemensamt för oss alla är dock att våra kroppar mår bäst av att äta så naturligt som möjligt. Med avstamp i evolutionsteorin, och den kost vi är anpassad för att äta, tar vi dig på en resa med målet att du ska hitta vilken mat just du behöver för att må bra. Kursen är uppdelad på sex tillfällen och ger dig grundläggande kunskap om naturlig kost för maximal energi, balans och hälsa.

Pris: 995 kr

Kost för viktminskning

Personlig rådgivning – kost för hälsa och eller viktminskning

Personlig rådgivning inom kost, och viktminskning hjälper dig att hålla vikten eller att tappa de där extrakilona. Alla människor är olika och den bästa planen är den som tas fram för just dig och din livsstil. Det är vi bra på.

 

Om ditt ätande är ett sätt att hantera olika känslor får du hjälp att förstå vad du egentligen behöver. Målet är att finna en ny livsstil som gör att du mår bra i kropp och själ. Med hjälp av coachens stöd och konkreta verktyg får du hjälp med att förändra din kost, din relation till kroppen och dina matvanor.

 

Du får tillgång till vårt webbverktyg och en kostdatabas för mer kunskap, och recept samt en livsmedelsdatabas där du kan söka på alla livsmedel och se vad de innehåller. Du kan även registrera ditt eget matintag för att se att du följer den plan vi kommit överens om. Om du vill kan även vi som kostrådgivare gå in i verktyget och se vad du äter och ge förslag på förändringar som genererar resultat. Du får även tillgång till en inköpslista, stegräknare och ett forum där du och andra, i samma situation, kan inspirera varandra.

 

Kostkurs i grupp för viktminskning

Förutom att du får grunderna i naturlig kost, enligt kursbeskrivningen ovan, får du veta vad man ska tänka på för att gå ner i vikt. Du får även coaching i grupp och stöd för att genomföra den livsstilsförändring som du behöver för att lyckas hålla din nya vikt. Kursen är uppdelad på 12 tillfällen.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A