Om Powercenter

Bli en del av vår privata medlemssklubb! Att kliva in i våra funktionella och ljusa lokaler i Luthagen sprider en skön känsla i kroppen. När du tar de där få stegen uppför trappan infinner sig faktiskt lätt en känsla av att komma hem. Vi som jobbar här blir glada när du dyker upp, motiverar dig och gläds med dina framsteg. Träning, kost och hälsa skall vara roligt och det kommer du att känna när du kommer till oss.

 

Ingen annanstans kan du hitta så mycket unika träningsformer under ett och samma tak. Vi vänder oss till dig som känner ett behov av att komma i form utan att det blir för svårt eller tar för lång tid. Enkla men effektiva pass som snabbt stärker kroppen men också pass som återhämtar dig och får dina muskler och din kropp mjuk och följsam. Utrustning och maskiner som alla kan använda.

Historik

Leila Nyström drabbades av en kronisk sjukdom 1998 och lade efter flera år med kronisk smärta om sin kost med ett fantastiskt resultat. Intresset för kost, hälsa och matens inverkan på kroppen var därmed väckt. 2006 lämnade hon jobbet inom näringslivet för att satsa helhjärtat på att inspirera människor till ett hälsosamt och friskt liv under konceptet PowerCenter med gym och personlig träning i Uppsala.

Sköna gymlokaler i Uppsala

Träning, kost och hälsa ska vara roligt. Att kliva in i våra funktionella och ljusa lokaler i Luthagen sprider en skön känsla i kroppen. När du tar de där få stegen uppför trappan infinner sig faktiskt lätt en känsla av att komma hem. Vi som jobbar här blir glada när du dyker upp, motiverar dig och gläds med dina framsteg.

 

Utöver nyrenoverade fräscha ytor för funktionell träning, har vi trivsamma omklädningsrum utrustade med bland annat ekologiskt schampo och balsam samt inspirerande magasin. Här väntar dessutom sköna ställen att ”hänga på” och hälsosamma tilltugg som passar perfekt efter träning.

 

Våra lokaler mitt i Uppsala erbjuder helt enkelt ett skönt livsstilscenter och en ”energistation” att längta till. Vi är det enda gymmet i Uppsala som inrymmer en "varm Shala" – yogastudio. Här hos oss kan du kombinera din träning med återhämtande yoga för rörlighet och ökad mental närvaro och hälsa. Eller bara yoga om du vill.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A