Nöjda kunder!

(4.7) 64 betyg

Sveriges unikaste utbud – träning och återhämtning för kropp och knopp

Ingen annanstans kan du hitta så mycket unika träningsformer under ett och samma tak. Vi vänder oss till dig som känner ett behov av att komma i form utan att det blir för svårt eller tar för lång tid. Enkla men effektiva pass som snabbt stärker kroppen men också pass som återhämtar dig och får dina muskler och din kropp mjuk och följsam. Du behöver absolut inte vara i form för att trivas hos oss utan du kan hänga med i det mesta även om du är nybörjare eller ovan.

 

För dig som snabbt vill öka styrkan, bygga muskler och en fin hållning räcker det med 25 min på Power Plate och vill du träna traditionellt finns allt du behöver i form av maskiner, fria vikter och andra roliga redskap.

 

Vi vet att många faktiskt inte vet hur det går till att träna på gym eller hur man skall nå sina mål och för detta ändamål erbjuder vi kom igång paket med en personlig tränare eller varför inte träna tillsammans med några få i vår PT-grupp.

 

...

Yoga för mental återhämtning

För din mentala och fysiska återhämtning erbjuder vi flera olika former av yoga. Både yoga som enbart handlar om ökad rörlighet och mental avslappning utan ansträngning (Yin Yoga) samt yoga som ökar din rörlighet, styrka och mentala skärpa.

 

Yogan ger en ökad möjlighet att komma djupt in i muskler och leder för att minska värk och öka rörligheten och cirkulationen i hela kroppen. Man får också som en känsla av att befinna sig i en “lugnare värld” för en liten stund.

 

Vi sätter ett stort värde i det behov av en lugn miljö som allt fler idag söker i en stressfylld tillvaro. inga köer eller trängsel. Inget behov av att vara på ett visst sätt för att passa in. Där du får en mental återhämtning och en frizon. Där du får vara med och i dig själv och dina tankar. Att få befinna dig i eller hitta harmonin i din kropp.

 

Oavsett utgångspunkt är vi säkra på att hos oss, med vår hjälp, kan alla må lite bättre!

Välkommen att bli en del av vår fina gemenskap!

 

Gå till vår Yogastudio!

...

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!