Sveriges unikaste utbud – träning och återhämtning för kropp och knopp

Ingen annanstans kan du hitta så mycket unika träningsformer under ett och samma tak. Vi vänder oss till dig som känner ett behov av att komma i form utan att det blir för svårt eller tar för lång tid. Enkla men effektiva pass som snabbt stärker kroppen men också pass som återhämtar dig och får dina muskler och din kropp mjuk och följsam. Du behöver absolut inte vara i form för att trivas hos oss utan du kan hänga med i det mesta även om du är nybörjare eller ovan.

 

För dig som snabbt vill öka styrkan och bygga muskler och en fin hållning räcker det med våra 25 min pass på Power Plate och våra olika 30 min pass som WOM och Kondition mfl.

 

För din mentala och fysiska återhämtning erbjuder vi flera olika former av yoga i värme. Både yoga som enbart handlar om ökad rörlighet och mental avslappning utan ansträngning (Yin Yoga) samt yoga som ökar din rörlighet, styrka och mentala skärpa.

 

Värmen ger en ökad möjlighet att komma djupt in i muskler och leder för att minska värk och öka rörligheten och cirkulationen i hela kroppen.  Man får också som en känsla av att befinna sig i en “lugnare värld” för en liten stund.

 

Vi sätter ett stort värde i det behov av en lugn miljö som allt fler idag söker i en stressfylld tillvaro. inga köer eller trängsel. Inget behov av att vara på ett visst sätt för att passa in. Där du får en mental återhämtning och en frizon. Där du får vara med och i dig själv och dina tankar. Att få befinna dig i eller hitta harmonin i din kropp.

 

Oavsett utgångspunkt är vi säkra på att hos oss, med vår hjälp, kan alla må lite bättre!

Välkommen att bli en del av vår fina gemenskap!

 

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A