...

Yoga för Vintern med Seasonal Yoga

Seasonal Yoga är en yogaform som tagits fram med hänsyn till vintern och dess effekter på vår kropp och vårt sinne. Det finns mycket vi kan påverka för att få ett större välmående under denna period. Seasonal Yoga hämtar sin inspiration från traditionell yoga samt TCM (Traditional Chinese Medicine) och kursen kommer att erbjuda flödande yoga i huvudsak men också inspiration och verktyg till annat som inverkar såsom tex kost och andra livsstilsråd. Tillsammans kommer vi utvecklas både fysiskt och mentalt.

Läs mer
...

Yogakurs Hathayoga lugn nybörjare och seniorer

Lugn yoga passande nybörjare och seniorer i en lätt uppvärmd studio. Små grupper med möjlighet till assistering av kunnig lärare. 

 

Läs mer
...

Lunchyoga lugn start 21/1 2019

Ta en paus under dagen för att sträcka ut kroppen och ladda ny energi. Alla nivåer är välkomna.

Läs mer
...

PERSONLIG TRÄNING I GRUPP FÖR DIG 55+

Det är inte alltid lätt att veta vad man behöver för träning och hur den skall utföras. Vår PT visar dig hur. Det är också roligare tillsammans med andra.

Läs mer
...

Yoga för Nybörjare online - 6 veckor

Välkommen att delta i vår kurs som är 6 veckor lång. Jag har under ett par års tid hållit yogaklasser på min studio i Uppsala men vill nu att alla skall få möjlighet att lära sig yoga utan att behöva åka någonstans. Allt du behöver är en dator/surfplatta/telefon och en yoga/träningsmatta.

 

Du får tillgång till en privat sida där jag sänder klassen live i realtid. Det är större chans att det verkligen blir av när vi ses på en förutbestämd tid. Trots att du är hemma är vi flera som yogar tillsammans samtidigt. Efteråt kan du ställa frågortill mig i vår privata chatt, och se andras frågor och svar.

Läs mer
...

Yoga för Nybörjare i Uppsala - 6 veckors prova på kurs

Välkommen att delta i vår kurs som är 6 veckor lång. Vi har små grupper med möjlighet till individuell assistering för din bästa upplevelse på mattan.

Läs mer
...

PT i grupp för dig med värk och problem i rörelseapparaten

Läs mer
...

PT i grupp Power Plate

Läs mer
...

PT i grupp

Läs mer

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Maria Gahlin

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!