Gymmet

Styrketräning, kondition eller smidighet – här finns allt du behöver.  Vi fokuserar på funktionell styrka och träning med fria vikter, kettelbells, TRX, romerska ringar och armgång. Eller vad sägs om att putta en tung släde i hög fart 30 meter in i lokalen? Vi har också maskiner som följer din kropps naturliga rörelsemönster. För konditionsträning finns löpband, roddmaskin och crosstrainer. När du vill träna smidighet erbjuder vi bland annat yogamattor, gummiband, balansboll och massagerullar.

Individuell träning

För att uppnå dina drömmars mål är vårt tips att du nyttjar en av våra personliga tränare som lyssnar på vad du vill, och identifierar vad just du behöver, för ett snabbare resultat. Du kan även vara med i grupper för till exempel kostrådgivning eller viktminskning.

 

Hör av dig till oss på Powercenter gym i Uppsala så berättar vi mer om det ultimata tränings- och kostupplägget som tar dig över mållinjen.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A