Vanliga frågor och svar

Minutus är det lokala gymmet där alla känner sig välkomna! Vi skiljer oss från traditionella kedjor. Vi erbjuder nämligen inte en uppsjö av motionsformer. Vi fokuserar på en sak – skräddarsydd och effektiv träning. Och på det är vi bäst. Det spelar ingen roll om du är vältränad eller om du aldrig tränat – hos oss når alla resultat!

Upplägget är intensivt på bara 17,5 minuter men samtidigt skonsamt. Träningen bedrivs i cirkelform där du tränar 1 minut på styrkemaskinerna och 4 minuter på konditionsmaskinerna, och alla maskiner är synkroniserade mot samma klocka som syns på en display så du hela tiden vet när du ska förflytta dig. Det kan därför inte bli några köer vid en maskin. Din träning sker utifrån en individuellt anpassad träningsplan med tränarstöd. Och det bästa av allt, dina resultat mäts och registreras löpande. Det innebär att du kan följa din träningsstatistik i din utveckling mot dina uppsatta mål.

På Minutus har vi alltid kostnadsfria provträningar vilket innebär att du förutsättningslöst kommer till oss och tillsammans med en tränare tränar igenom alla maskiner så du får känna på hur fantastiskt effektiv träningen är. Därefter tar du ställning till om du vill bli medlem hos oss. Provträning bokar du lättast genom att fylla i dina uppgifter på vår hemsida www.minutus.se.

Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A