Våra experter

KroppoForm har idag tre Licensierade Personliga Tränare. De har alla bred träningsbakgrund som de kryddar med specialkunskaper och inriktningar för att ge klienterna den bästa träningen. Vi är säkra på att någon av våra Personliga Tränare passar dig och hälsar Dig välkommen på en kostnadsfri konsultation för att se vad våra Personliga Tränare kan göra för Dig!

...

Leila Nyström

...

Om mig

Träning ska gå snabbt, vara intensivt, effektivt och roligt.

 

Erfarenhet av egen livsstilsförändring efter många års slarv med både kost och träning som resulterat i att Leila vill inspirera andra att göra samma sak.

 

Ägare Kroppoform gym i Uppsala.

 

Leila Nyström tror på att träningen ska vara intensiv och jobbar med effektiva övningar för störst effekt under kortast tid. Hon tror också på att äta som människan är skapt för att äta – vilket kommer göra att man håller sig slank, pigg och frisk längre. Hennes expertområden är hållbara livsstilsförändringar, viktminskning, fettförbränning och funktionell träning. Leila jobbar framgångsrikt med klienter som lider av värk och smärtproblematik i bla, knän, rygg och höfter.

...
 • Lic personlig tränare – specialist funktionell träning

 • Stac Elittränarutbildning

 • Lic. kostrådgivare – specialist lågkolhydratkost

 • Crossfit Level 1 Trainer

 • Yogayama 200 h TT

 • Globalyoga Vinyasa Flow, yin yoga, personlig träning yoga

 • Anja Bergh, Embodied Flow 100 h fördjupning egen yoga

 • Fördjupning rörelseanalys, rörelseträning och personliga upplägg för funktionsförbättring – flertalet utbildningar med Linus Johansson

 • Utbildad instruktör i stott pilates, spinning, boxning, cirkelträning, funktionell skivstång och pilatesboll samt Soma Move m.m.

...

Vickan Wallin

...

Om mig

Jag heter Victoria och är personlig tränare på KroppoForm. Jag är också utbildad till fysioterapeut och kostrådgivare. Jag har arbetat i över 4 år som fysioterapeut med rehabilitering efter skador och sjukdomar. Jag har alltid älskat träning och har min träningsbakgrund inom fotbollen men just nu är det främst gymträning och löpning som gäller.

 

Hos oss kan du boka individuell PT-träning eller PT-grupp. Du kan få hjälp både om du är nybörjare eller om du är en mer erfaren träningsperson/idrottsutövare och vill ha hjälp med träningen. Träningen anpassas efter dina förutsättningar, erfarenheter och mål. Vi hjälper dig oavsett vilka mål du har, t.ex. att bli starkare, förbättra konditionen, blir rörligare, gå ner i vikt, bli mer vältränad eller få hjälp med att få ett mer aktivt liv. Träningen sker i gymmet med fria vikter, träningsmaskiner och med den egna kroppen som träningsredskap.

 

Att träna med en personlig tränare hjälper dig att komma igång med träningen, behålla nya hälsosammare rutiner, få motivation och hela tiden ha en person vid din sida som ger stöd och peppning vid träningen.

...
 • Lära dig att träna med rätt teknik

 • Hjälp att komma igång och få nya hälsosamma rutiner

 • Få hjälp med ett individuellt träningsschema och träningsupplägg som passar just dig och dina mål

 • Effektiva träningspass med rätt övningar för just dig

 • Få hjälp med smärtor eller skador

 • Få hjälp med träning och kostrådgivning

...

Elsa Svedberg

...

Om mig

Jag heter Elsa och är en glad naprapatstudent som brinner för träning och hälsa. Med idrottsbakgrund inom elitgymnastik har träning alltid varit en viktig och positiv del av mitt liv.

 

Som PT vill jag förmedla min träningsglädje genom att inspirera och coacha utefter dina förutsättningar och mål. Träning ska både vara roligt och ge resultat! Oavsett målsättning kommer jag göra mitt bästa för att DU ska nå dina mål!

Monica Liljegren

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Anita Cole

Mysigt och härligt gym med den rätta stämningen. KroppoForm hjälpte mig att komma igång med både träning och yoga när jag behövde det som mest.

Jeanette Nilsson

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!