Våra experter

Power Center har idag tre Licensierade Personliga Tränare. De har alla bred träningsbakgrund som de kryddar med specialkunskaper och inriktningar för att ge klienterna den bästa träningen. Vi är säkra på att någon av våra Personliga Tränare passar dig och hälsar Dig välkommen på en kostnadsfri konsultation för att se vad våra Personliga Tränare kan göra för Dig!

Leila Nyström


”Träning ska gå snabbt, vara intensivt, effektivt och roligt.”

Leila utbildar sig kontinuerligt för att alltid kunna ge sina kunder toppresultat.

Utbildningar

 • Lic personlig tränare – specialist funktionell träning
 • Stac Elittränarutbildning
 • Lic. kostrådgivare – specialist lågkolhydratkost
 • Crossfit Level 1 Trainer
 • Yoga –
 • Yogayama 200 h TT
 • Globalyoga Vinyasa Flow, yin yoga, personlig träning yoga
 • Anja Bergh, Embodied Flow 100 h fördjupning egen yoga
 • Fördjupning rörelseanalys, rörelseträning och personliga upplägg för funktionsförbättring – flertalet utbildningar med Linus Johansson
 • Utbildad instruktör i stott pilates, spinning, boxning, cirkelträning, funktionell skivstång och pilatesboll samt Soma Move m.m.

Erfarenhet av egen livsstilsförändring efter många års slarv med både kost och träning som resulterat i att Leila vill inspirera andra att göra samma sak.

 

Ägare PowerCenter gym i Uppsala.

Leila Nyström tror på att träningen ska vara intensiv och jobbar med effektiva övningar för störst effekt under kortast tid. Hon tror också på att äta som människan är skapt för att äta – vilket kommer göra att man håller sig slank, pigg och frisk längre. Hennes expertområden är hållbara livsstilsförändringar, viktminskning, fettförbränning och funktionell träning. Leila jobbar framgångsrikt med klienter som lider av värk och smärtproblematik i bla, knän, rygg och höfter.

 

leila@powercenter.se


Christoffer Stalén Bardaxis


Behöver du hjälp att gå ner i vikt, öka i muskelmassa, förbättra din kondition och allmänna välstånd eller hjälp med att komma igång efter ett långt tränings uppehåll, då är jag rätt person att vända sig till.

 

Jag designar ett kost och träningsschema som är skräddarsytt efter dina målsättningar. Kontinuerligt går vi igenom dina resultat och diskuterar ifall något skall ändras just för att passa dina behov och mål.

 

Varken hård träning eller diet behöver vara jobbigt, tvärt om, det kan berika livet på diverse olika plan och med rätt kunskap och nycklar, så kan det till och med vara otroligt lätt, roligt och bekvämt. Träningen ska passa just din livsstil och dina levnadsvanor och det kommer jag se till att den gör.

 

För mig är funktionell träning med olika delar som styrka, rörlighet, balans, uthållighet, koordination och stabilitet ytterst viktiga ingredienser i ett framgångsrikt träningsupplägg. Jag vill samtidigt att du ska ta fram det där lilla extra som du själv inte tror att du har inom dig.

 

 • Internationellt licensierad personlig tränare
 • Utbildad inom kost, näring & hälsa
 • Bakgrund inom elitidrotten
 • Mångårig erfarenhet av kostrådgivning & personlig träning

Timmy Ivarsson


Jag är en person som förkovrar mig i ämne som har med kropp och själ att göra. Jag anser att träning är för alla människor i alla åldrar. Äta bör man annars dör man så länge du håller dig ifrån prossecerad mat och socker. Hälsa är inte något man gör utan mer av en livsstil som förbättrar livet i alla vinklar. Jag själv tränar gärna kampsport och crossfit men guidar all sorts träning från rörlighet till bänkpress.

Sofia Zetterström


Jag började med yoga 2014 och fastnade snabbt. Kände efter en tid att jag ville fördjupa mig och föra det magiska med yoga vidare. Valde att gå en Power Yoga lärarutbildning i London och har sedan dess gått flera utbildningar och kurser i Sverige för att fördjupa mig inom Yogans alla områden.

 

 • Level One Baron Baptist Power Yoga London
 • RYT 200 H Yogayama Stockholm Hatha Yoga
 • Yin Yoga Yogayama Norrköping 50 H
 • Restorative Yoga 25 H Yogayama Stockholm

Jag gillar att ha ett fokusområde i mina pass, såväl som svettiga poweryoga som mjuk Yin yoga. För mig är individen viktigast och jag anspassar yogan för den specifika kroppen.


Vad andra säger om oss

Jag har haft besvär med spänningshuvudvärk under många år. Powercenter blev mer än jag vågat hoppats på. Redan efter några träffar började huvudvärken släppa

Maria L, 8 x 30 min PT

Det lilla gymmet med stort utbud av klasser. Personligt och mycket bra personal! Jag stormtrivs!

Monica Liljegren

Trodde aldrig att jag skulle längta till träningen, men det gör jag nu! Har verkligen hittat rätt gym.

Maria Gahlin

Idag körde jag ett core-pass som är grymt bra!

Jeanette Nilsson

Jag ääälskar Power Plate! Era yoga pass kan inte beskrivas med ord…Tack för att du fångade mig precis i rätt ögonblick! Jag rekommenderar Er varmt.

Maria L

Duktiga yogalärare i en fräsch och uppvärmd studio som ger yogapassen extra djupverkan såväl för kropp som för sinne.

Katti A